Duals 10. Születésnapi Party

 • Duals 10. Születésnapi Party

Ünnepeljük együtt a Duals Társkereső 10. születésnapját egy nagyszabású, fergeteges party keretében! Szeretettel, finom borokkal, egy kis salsa-val, élő zenével, értékes tombola nyereményekkel és a belépődhöz járó meglepetéskuponokkal várunk páratlanul sokszínű és szórakoztató estünkön.

TELT HÁZ! KÖSZÖNJÜK, DE TÖBB JELENTKEZÉST NEM TUDUNK FOGADNI!A Randivonal és a Duals Társkereső Iroda találkozása, valamint sikeres együttműködése mindenképp különleges a maga nemében. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, minthogy a két cég közösen ünnepli a Duals Társkereső 10. születésnapját. Ha diplomás társkereső vagy és beleférsz a megadott korosztályba Téged is szeretettel várunk a jubileumi party-n, mely, ahogy azt már a társkeresők tőlünk megszokhatták ismerkedésről fog szólni minden mennyiségben! Na és persze meglepetésekről, hiszen enélkül nem is lehet igazi egy valamire való születésnapi buli!


Időpont: 2017. 05.05. 20 óra

Helyszín: Garibaldi Bisztró és Étterem

Cím: 1054 Budapest, Garibaldi u. 4.Miért érdemes eljönnöd?


A Duals Társkereső, a Randivonal és a BiztosRandi eddigi legnagyobb rendezvényére hívunk most Téged is!

Sok meglepetéssel és kiváló programmal készülünk:

-    A forró hangulatot egy kis szalszázással alapozzuk meg. Ne aggódj, ha nem tudod az alaplépéseket pont ez a lényeg, most megismerheted, profi oktató fog segíteni ebben. Ha pedig táncos lábú vagy, egyenesen imádni fogod a programot!
-    A latin dallamok után ismert világslágerek következnek a FélDecibel előadásában. Zenekarunk egész este gondoskodni fog a remek hangulatról!
-    Ha már születésnap, akkor az ajándékok sem maradhatnak el! Minden vendégünknek értékes meglepetésekkel kedveskedünk (pl. egy jógaóra belépővel és egy 10.000 Ft-os Home of Art vásárlási utalvánnyal), az igazán szerencsések pedig tombolasorsoláson további nagy értékű ajándékokat nyerhetnek (mint. pl. egy 60.000 Ft-os szépségcsomag, vagy épp egy vacsorameghívást a Garibaldi Étterembe).
-    Ahogy azt társkeresőink már megszokhatták, az isteni borok sem maradhatnak el, emellett ínyenc szendvicskülönlegességeket, valamint pazar tortát kínálunk vendégeinknek az est folyamán.
-    Mivel 10 év igencsak hosszú idő, képzelheted mennyi érdekes történet halmozódott fel! Nem is kívánhatnánk hát jobb alkalmat, hogy felidézzük a legviccesebb randisztorikat! Sőt, a jeles eseményen a Duals legkedvesebb szerelmespárjait is megismerheted! Ezzel a kis motivációval, szerintünk Te is újult erővel tudod majd belevetni magad az ismerkedésbe!

Már most kedvet kaptál, hogy Te is velünk mulass?...Pedig ez még nem minden!

Rendezvényünkön legalább 100 fő részvételére számítunk, s a nemek ideális arányát illetően se legyen semmi kétséged – következésképp ez az este, ha csak az ismerkedést nézzük, életed egyik legnagyobb sikere lehet!


A belépő ára:

•    7490 Ft/fő,s garantáljuk:


Ezen a születésnapi party-n úgy fogod érezni magad, mintha Te lennél az ünnepelt!


A belépő ára ugyanis mindezt tartalmazza:

(figyelj, igazán hosszú lesz a lista!)

-    a welcome drink-et, egy pohár proseccot
-    3 pohár kiváló bort,
-    Igazi szendvicskülönlegességeket:
•    Rózsabors kéregben sült jércemelles koktélparadicsommal
•    Camembert sajtos szőlővel
•    Füstölt sonkás eidami sajttal, rukkolával
•    Padlizsánkrémes
•    Paprikás szalámis
-    1 tortaszeletet
-    salsa oktatást– (Tudtad, hogy egy salsa óra eleve minimum 2000 Ft-ba kerül?... :-))
-    az egész estés élő zenét
-    a tombolajegyed, amellyel nagy értékű nyereményeket vihetsz haza:

Ízelítő a tombola nyereményeinkből:

-    Részvételi lehetőség egy fő részére Bús Tímea, Találd meg az Igazit-49 nap a szerelemért című tanfolyamán, 139.900 Ft értékben. A kurzus ára egy fél éves Duals – Gold társkereső tagságot is tartalmaz.
-    3 db Duals Gold társkereső tagság a Duals Társkereső Iroda felajánlásával egyenként 100.000 Ft értékben
-    A Yurkov Stílustanácsadó Szalon két órás, személyre  szóló stílustanácsadása, 63.500 Ft értékben
-    6 db szépségcsomag a Perényi Szalon felajánlásával, egyenként 60.000 Ft értékben
-    4 db ajándékutalvány a MAGMA Lakásművészet felajánlásával, egyenként 15.000 Ft értékben
-    Egy elegáns sál a MANILA jóvoltából. Az ajándék értéke 35.000 Ft
-    A’la Cart fogyasztás a Garibaldi Bisztró és Étteremben 10.000. Ft értékben
-    5 db belépő Prof. Dr. Bagdy Emőke, a Párkapcsolat művészete című előadására
Minden belépőhöz értékes ajándékutalványok járnak az est minden résztvevőjének. Többek közt:
-    10.000. Ft érétkű vásárlási utalvány az Art of Home felajánlásával
-    10% kedvezmény a Duals Gold tagság árából
-    1 ajándék jógaóra a Mandala jógastúdiókban

Láthatod, hogy az est ajándékai és partnereink meglepetései bőven többet érnek, mint a belépő. De ami még fontosabb: könnyen lehet, hogy épp itt ismered meg az Igazit.. Így reméljük, egyet értesz velünk abban, hogy NEM ÉRDEMES KIHAGYNOD ezt a bulit! Jelentkezz most és ünnepeljünk együtt!

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezéseket érkezési sorrendben tartjuk számon, s a vendéglista összeállításánál a nemek megfelelő arányának biztosítását tartjuk elsődlegesen szem előtt. Estünk csak regisztrált és visszaigazolt jelentkezés esetén látogatható!

Üdvözlettel, a BiztosRandi Csapata

Időpont:
2017-05-05 20:00

Helyszín:
Garibaldi Bisztró és Étterem (Térkép)
(1054 Budapest Garibaldi u. 4.)

Belépődíj:
7 490 Ft

Akciós ár:
4 990 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)