Különbözöm, tehát vagyok!

 • Különbözöm, tehát vagyok!

A szerelmi kapcsolatokban megjelenő legtöbb konfliktus a két nem különbözőségéből ered. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne, ha megbékélnénk egymással! Élvezetes, sok vidámsággal és humorral fűszerezett előadás férfiról és nőről, a párkapcsolat két főszereplőjéről.

Szeretnéd tudni,    

- Mitől igazán nő a nő?   
- Mitől olyan a férfi, amilyen?   
- Hogyan hat a két nem különbözősége a párkapcsolatokra?   
- Hogyan lehet a különbözőségek ellenére is harmonikus és boldog kapcsolatra szert tenni?


Mióta világ a világ, a nőnek örök rejtély a férfi, a férfinak pedig mindig is titokzatos volt és lesz a nő.  A két nem alapvetően különbözik egymástól. Más az indíttatás, a gondolkodás, másak az életcélok és az életfeladatok ÉS mindebből következően más és más a párkapcsolathoz való viszonyulásuk is.


A szerelmi kapcsolatokban megjelenő legtöbb konfliktus a két nem különbözőségéből ered. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne, ha megbékélnénk egymással! Ha egyszerűen tudomásul vennénk, hogy vannak hasonlóságok és vannak természetünkből és biológiánkból adódó másságok. Ezek megismerése és elfogadása, sőt, mi több, adott esetben bölcs használata, rengeteg, mindennapi feszültségtől és konfliktustól kímélné meg a párokat.

Előadásunkkal arra vállalkozunk, hogy részletesen bemutassuk, melyek azok a fontos pontok, melyekben bizonyosan különbözik a két nem egymástól, de azt is megtudhatod, milyen stratégiák mentén lehet ezeket az egymásnak sokszor nagyon is nekifeszülő különbségeket korrigálni, közelíteni, kezelni – röviden:     

megismerheted a békés, harmonikus együtt élés fontos alapjait – mindezt egy csipetnyi keleti filozófiával megfűszerezve!    


EKKOR és ITT várunk:   Időpont: 2017. február 15. 19 óra   


Helyszín: 1133 Budapest Bessenyei utca 16. 7/4 Cézár Ház

Duals Társkereső Iroda és Önismereti Műhely           

(Parkolás az épület előtti tágas parkolóban lehetséges.)   

Belépő:

1990 Ft, mely az előadáson és a kellemes hangulaton túl annak lehetőséget is tartalmazza, hogy feltedd kérdéseid a témában, s azokra világos és megnyugtató választ kapj.   


Várunk nagyon sok szeretettel és egy sok humorral és igazán mélyre ható ismeretekkel szolgáló előadással !

Időpont:
2017-06-28 19:00

Helyszín:
Duals Társkereső Iroda (Térkép)
(1133 Budapest Bessenyei u. 16. 7/4)

Belépődíj:
1 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)