Párkapcsolati Workshop

Régóta keresed a párod, de még nem találtad meg? Szeretnéd tudni, miért azt választod, akit? Kíváncsi vagy, hogyan teremthetsz saját energiáidból párkapcsolati síkon is pozitív eredményeket? Gyere és találd meg a válaszokat Párkapcsolati Workshopunkon!

Gyere és tölts velünk egy kellemes, barátságos és szeretetteljes napot,mely csak Rólad, választásaidról,a másik fél motivációiról és a Benned is ott szunnyadó,teremtő energiák felfedezéséről szól!

- Szeretnéd tudni, milyen elvárásokat támaszthatsz magaddal,illetve pároddal szemben?
- Érdekel, hogy alakul a szerelem, mintegy varázsütésre?
- Tudni szeretnéd, hogy egy ismerkedésben mennyi a megtévesztő köd, és vajon hol a valóság, melyre egy életet is alapozni lehet akár?


Workshopunk keretében mindenekelőtt azon leszünk, hogy megértsd vágyaid, érzelmeid, tudatalattid hívószavait, de megvizsgáljuk kapcsolódásaidat is! A teremtésre fókuszálunk és a hálára, amit eddigi életedért és az elkövetkező lehetőségekért érezhetsz!

Kattints a fent megadott linkre, tudj meg többet a programról, s jelentkezz, várunk szeretettel
!

Időpont:
2017-08-27 11:00

Helyszín:
Duals Társkereső Iroda (Térkép)
(1133 Budapest, Bessenyei u. 16. 7/4)

Belépődíj:
14 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)