Prof. Dr. Bagdy Emőke - A párkapcsolat művészete

 • Prof. Dr. Bagdy Emőke - A párkapcsolat művészete

Mindannyian vágyódunk a szerelemre és vele a párkapcsolati boldogságra. De vajon hol és hogyan érhető el mindez? Hogyan lehetünk ideális partnerek, s a másik hogyan válhat megfelelő társunkká? Hogyan csiszolódhatunk úgy, hogy közben ne karcoljuk meg egymást, vagy magunkat?

Mindannyian vágyódunk a szerelemre és vele a párkapcsolati boldogságra.

-De vajon hol és hogyan érhető el mindez? Hogyan lehetünk ideális partnerek, s a másik hogyan válhat megfelelő társunkká? Hogyan csiszolódhatunk úgy, hogy közben ne karcoljuk meg egymást, vagy magunkat?      

Ezen kérdések nyomán indulunk és haladunk Prof. Dr. Bagdy Emőke, klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta A párkapcsolat művészete című estjén.
S hogy milyen következtetésekre jutunk?... Kiderül május 25-én, 19 órakor a Villányi Úti Konferenciaközpontban!


- A párkapcsolat építése életmű, műalkotás, amellyel tovább építhetjük magát az életet. E vonatkozásban az élet értelmét, küldetését szolgálja. Ezért fontos az együttélés elköteleződése előtt a „MI” állapot tisztázása, meddig vagyunk én és te és miben vagyunk közösek „MI”-létben. Értjük-e egymást és milyen az a szeretet, amely összekapcsol bennünket… – utal az előadás témájára Prof. Dr. Bagdy Emőke.   

Az est Magyarország legnagyobb online társkeresője, a Randivonal.hu és a legnépszerűbb társkereső iroda, a Duals Társkereső összefogása mentén valósul meg, s ez az együttműködés mára nem csupán szokatlannak és példátlannak, hanem igencsak sikeresnek is minősíthető, hiszen több telt házas rendezvényt, előadást szerveztek közösen az elmúlt években. Sikerük titka, ahogy Bús Tímea, a Duals Társkereső vezetője fogalmaz, a misszió, mellyel elkötelezetten szeretnék segíteni a társkeresőket és mindenkit, aki vágyik arra, hogy párkapcsolata mindig jobb és több lehessen.    

- Péterrel, a Randivonal.hu ügyvezetőjével kicsit továbbgondoltuk, bővítettük a társkeresés fogalmát. Mi már nem csupán fórumot szeretnénk kínálni az egyedülállóknak az ismerkedésre, hiszen, ha csak ezen múlna, náluk, az online térben, vagy nálunk, a diplomás, diszkrét és megbízható közegben mindenki pillanatok alatt boldogságra lelne. Sajnos a dolog nem ilyen egyszerű. Nem elég pusztán kiválasztani valakit az elvárásaink alapján, ebből még nem lesz párkapcsolat, vagy ha mégis, nem biztos, hogy működni fog. Belső munkára kell törekedni annak érdekében, hogy teljes és boldog életet élhessünk akár kapcsolatban, vagy akár anélkül. Mindehhez mindenekelőtt megfelelő ismeretek szükségesek, ezért örömmel hívunk meg olyan előadókat, kiknek neve etalon a szakmájukban, s akiknek magával ragadó előadásai nemcsak emlékezetesek, de a mindennapi életben hasznosítható tudást is adnak- mondja Tímea.   

- A május 25-én megrendezésre kerülő est számunkra is egy kicsit különlegesebb lesz az eddigieknél, hiszen Prof. Dr. Bagdy Emőke egyik korábbi előadása volt az apropója és egyben a kezdete is a Tímeával és a Duals-szal való együttműködésnek. Önkéntelenül is mosolyt csal az arcomra, ha arra gondolok, hogy közös projektünk - a párkapcsolati témában szervezett előadássorozat - mennyire sikeres és népszerű lett szinte egy pillanat alatt. Arról nem is beszélve, hogy mekkora megtiszteltetés, hogy Prof. Dr. Bagdy Emőke rögtön és nagy örömmel vállalta el felkérésünket – egészíti ki Weiler Péter, a Randivonal.hu vezetője.

Az előadás címe:   
A párkapcsolat művészete   

Előadó:
Prof. Dr. Bagdy Emőke   

Időpont:
2017. május 25. 19 óra   

Helyszín:
Villányi úti Konferenciaközpont   
1114 Budapest, Villányi út 13.   

Belépő:
3500 Ft/fő, páros belépő vásárlása esetén 3000 Ft/fő   
+ AJÁNDÉK!   

Minden megvásárolt jegy mellé 7 napra szóló, ingyenes Randivonal előfizetés kuponkód formájában, valamint a Duals Társkereső Iroda felajánlásával egy ingyenes hanganyag, mely ízelítő Bús Tímea, Találd meg az Igazit – 49 nap a szerelemért című vadonatúj tanfolyamából!   

Az est háziasszonya Bús Tímea, aki az előadások végén kötetlen hangulatú beszélgetés keretében a többi közt a közönség Facebook-on feltett kérdéseit is tolmácsolja a professzor asszonynak.   

További információ:   
Duals Társkereső   
info@duals.hu
Tel: 06 30/402 55 15   

Időpont:
2017-05-25 19:00

Helyszín:
Villányi úti Konferenciaközpont (Térkép)
(1114 Budapest, Villányi út 13.)

Belépődíj:
3 500 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)